Vil du være ny spiller i Århus Floorball Klub TST, kan du kontakte klubben på nyspiller@aarhusfloorball.dk og høre nærmere.

Som ny ungdomsspiller i ÅFK får man sin første stav gratis, så snart man er meldt ind.

Når du har betalt kontingent kan du skrive til udstyr@aarhusfloorball.dk. Anfør i mailen, at du er nystartet ungdomsspiller, til hvilken side du spiller og hvor høj du er.

HVAD ER FLOORBALL?

Du har sikkert spillet hockey i din gamle folkeskole. Floorball er en sport i hockeyfamilien med 1 målmand og 5 markspillere på hvert hold. En normal kamp spilles i tre perioder af 20 minutters varighed. Typisk er man 10-15 spillere med på holder, som skifter ud i kæder, præcis som i Ishockey.

HVEM ER VI?

Århus' største floorball klub med stolte traditioner.'

Vi består i dag af 1 senior damehold, 3 senior herrehold og 1 ungdomshold. Som studie by har vi spillere fra hele Europa.

Århus Floorball Klub TST er ikke kun en floorballklub, men også en klub fyldt med sociale arrangementer. Hvad enten du er ny eller tidligere spiller, er du velkommen til at komme og træne med.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?

Det eneste du behøver medbringe er træningstøj, træningssko og en drikkedunk.

Hvis du ikke har en floorball stav, har vi nogle du kan låne. Stave kan købe fra 300 kr.

Er du i tvivl om, hvilken en, du skal købe, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige.

VIL DU PRØVE DEN AF SOM MÅLMAND?

Hvis du ønsker de største chancer for at blive ”man of the match”, skulle du måske overveje at starte som målmand. Målmandsudstyret er lidt mere omfattende, derfor har vi udstyr liggende i klubben til fri afbenyttelse.

Du er ikke tvunget som floorball målmand resten af sæsonen, men kan frit skifte mellem mål eller mark.

HVORDAN FORLØBER SÆSONEN?

Vi starter typisk op midt i august måned. Kampene i Danmarksturneringen spilles fra slutningen af september. Herefter er kampene jævnligt fordelt frem til slutningen af december. Efter en kort julepause starter vi op første hverdag i januar måned.